Tema lunii ianuarie, propusa de Daniel Baltat, este fotografia Portret.
Va asteptam cu fotografiile printate in Atrium - sus la nefumatori - in data de 2 februarie 2010
Fotografiile vor fi folosite si la expozitia din Atrium, asa ca faceti frumos!
Tema lunii ianuarie, propusa de Daniel Baltat, este fotografia Portret.
Va asteptam cu fotografiile printate in Atrium - sus la nefumatori - in data de 2 februarie 2010
Fotografiile vor fi folosite si la expozitia din Atrium, asa ca faceti frumos!
Hop ca nu inteleg?!
Folosim printuri sau facem pe foam? Daca aducem printuri care sa ramana pt expo, ce format sa fie acestea? Pe hartie fotografica lucioasa sau mata?
Daca trebuie sa punem la punct detaliile via forum, atunci sa discutam.
Ma vad nevoit sa intervin. Luci n-a fost la ultima intalnire si deci nu stie ce s-a discutat acolo. N-are sens sa tiparim pozele inainte sa le selectam. Si din ce imi aduc aminte, intalnirea ar fi trebuit sa fie pe data de 9 februarie.
Daca le tiparim fiecare cum apucam n-o sa iasa nimic unitar.
sa reintervin si eu. mi s-a parut normal sa aducem pozele ca si pana acum, printate pe foi (de-aia nu am mai specificat in primul post). si avand in vedere ce scrie in topicul asta http://orizontfoto.ro/forum/topic/expozitie-in-kultur-cafe, 9 februarie ar fi cam tarziu.
Dar daca asa s-a hotarat, asa facem.
Servus,
ne vedem in 02 feb la sediu nostru, aducem poze pe format digital, si hotaram care intra in expozitie.
In 09 feb o sa ne intalnim in Atrium ca sa ne bem ceaiul, berea, cafea, ce pofteste fiecare, intre pozele noastre.
...si putem alege si fotografia lunii februarie din pozele expuse :D
Salutare! Am discutat azi din nou cu cei de la Atrium si sa fixat pe 10 februarie (de data aceasta definitiv). Pe 9 mai aveau un eveniment si nu doreau o suprapunere.
E un pic in avantajul nostru zic eu.
Pe maine seara.
Castigatorul acestei editii este: Sever, cu fotografia:
You must log in to post.